Plan van aanpak

Je hebt problemen en je loopt vast. Je praat erover met je familie, vrienden en collega’s. Iedereen leeft met je mee en geeft goedbedoelde tips en adviezen. Naarmate het probleem aanhoudt, merk je misschien op dat de meelevendheid en de interesse van anderen in jouw probleem wegebt. Sterker nog: er zijn mogelijk al mensen die je ontwijken. Dan wordt het tijd om jouw probleem aan te pakken.

Je hebt gemerkt dat praten met mensen uit je directe omgeving en de adviezen die je krijgt niet tot antwoorden lijden. Je komt tot de conclusie dat het probleem professioneel aangepakt moet worden en je gaat op zoek naar een professional die jou kan helpen.

Het worden wekelijkse- of twee wekelijkse sessies. In het begin lijkt er schot in te komen. De professional komt met goede raad en advies, maar na een tijdje merk je op dat het blijft steken op hetzelfde punt en dat de professional je ook niet verder kan helpen. Je merkt mogelijk op dat mensen uit je directe omgeving, als het niet nodig is, nergens meer over beginnen. En dan sta je daar weer; alleen, terug bij af, met al die goed bedoelde adviezen.

Maar wat dan? Wie is er dan nog voor jou? Het moet ook maar eens afgelopen zijn met die ellenlange sessies die niet het gewenste resultaat opleveren. Dan wordt het tijd om door te pakken.

Doorpakken kan bij Jan Lamers. Bij Jan gaat het echt anders. Geen ellenlange sessies en zéker geen medicatie. Ook als je iemand bent die zelfbewust is met grote verantwoordelijkheden en die stap 1 (oppakken) en 2 (aanpakken) over wil slaan. Bij Jan Lamers kan het allemaal, omdat het echt anders gaat. De methode die Jan Lamers hanteert kan confronterend en niet altijd even leuk zijn. Het effect van deze methode hebben zich al bewezen, omdat deze direct, nauwkeurig en doeltreffend is.

Bij de Jan Lamers Methode begin je opnieuw met oppakken en aanpakken. Daar waar anderen zouden stoppen of zijn gestopt, gaat Jan doorpakken. Dit doet hij net zo lang tot er resultaat is. Het resultaat is dat er bij Jan altijd aan het eind van de sessie uitkomsten en oplossingen zijn gevonden met daarbij passende gebruiksaanwijzingen en strategieën.

Enkel uitvogelen hoe het probleem ontstaan is, is niet voldoende. Het belangrijkste is dat je weet hoe het voelt als je met de gevonden oplossingen aan de slag gaat. Dat verandering bij jou ook verandering teweegbrengt bij anderen is een grote verrassing. Hoe je met de opgedane kennis omgaat, daar wordt gedurende de sessie aan gewerkt. Daar wordt gedurende de sessie aan gewerkt. Net zolang totdat je zegt: het is duidelijk, ik weet wat ik moet doen en ik ga het doen.

Schuiven naar boven