Lezingen

lezing-jan-lamers

Jan Lamers wil in 2022 een lezing gaan geven over de ervaringen uit zijn leven en uit zijn praktijk.

Tijdens deze lezing spreekt hij over de samenhang en wisselwerking van onze communicatie met het brein en emoties. Het betreft de communicatie met jezelf, met je omgeving en de effecten hiervan. Hij neemt je mee in een persoonlijk verhaal waar hij praat over extreme tegenslagen uit zijn leven, te veel voor één mensenleven. Tegenslagen welke een positieve en negatieve uitwerking op zijn leven hebben gehad.

Het is een ‘no nonsens’ lezing over de werking van zelfredzaamheid bij problemen en tegenslagen. Problemen en tegenslagen die iedereen op zijn pad tegenkomt of tegen kan komen en hoe je ermee omgaat. Dit kan persoonlijk, privé en/of zakelijk zijn. Dat is voor iedereen verschillend. Voor de een voelen problemen nu eenmaal groter of kleiner aan dan voor de ander.

De lezing heet daarom ook ‘de kracht van de positiviteit’. Hoe verwerk je tegenslagen die onaangekondigd op je pad komen? Het is een lezing waarin de zin en de onzin van alle bekende clichés besproken wordt.

Heb je interesse om een lezing bij te wonen, schrijf je dan nu als geïnteresseerde in. De lezing vindt op een nader te bepalen moment plaats, wanneer de omstandigheden het toelaten.

Schuiven naar boven