Over Jan Lamers

Wie is Jan Lamers

jan-lamersJan Lamers is iemand die vanaf zijn geboorte opgeroeid is met extreme tegenslagen. Hij heeft verschrikkelijke dingen meegemaakt, zo verschrikkelijk dat het teveel is voor één mensenleven. Deze tegenslagen hebben altijd invloed gehad op zijn persoonlijke-, privé- en zakelijke leven en dat zowel wel fysiek als mentaal. Door deze tegenslagen heeft hij geleerd om problemen in een perspectief plaatsen, zodat hij negatief denken kan ombuigen naar positief denken.

Omdat de tegenslagen op zeer jonge leeftijd zijn begonnen, heeft hij een overlevingsstrategie ontwikkeld om naar de mogelijkheden en onmogelijkheden te leren kijken bij tegenslagen. Het gaat om hoop, geloof, vertrouwen, overtuiging en wilskracht.

In een leven van extreme tegenslagen heeft hij steeds deze vijf stappen doorlopen en zo de veerkracht ontwikkeld om met geestelijke vitaliteit steeds verder te kunnen met zijn leven.

Hij geeft deze overlevingsstrategie nu door aan zijn cliënten. Hij geeft ze de unieke gelegenheid om te ontdekken hoe je als mens met tegenslagen om kunt gaan.

Oppakken, aanpakken, doorpakken

Wil jij dat jouw problemen of dilemma’s aangepakt worden? Een aanpak die direct, nauwkeurig en doeltreffend is? Neem dan contact op en werk samen met Jan naar de oplossing voor jouw problemen.

Schuiven naar boven